Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Економічна година для студентів-першокурсників



17 лютого 2023 року працівники відділу економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка провели економічну годину на тему «Цифрові технології, які змінюють світ» для студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

До ІФОУНБ ім. І. Франка завітали студенти 1 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» під керівництвом кандидата економічних наук, доцента кафедри фінансів ПНУ ім. В. Стефаника Тараса Йосиповича Суса.

Головний бібліотекар відділу Галина Селянкіна розповіла студентам про історію і сьогодення головної книгозбірні області, її функції як інформаційного і соціокультурного центру; ознайомила з фондом наукової періодики та популярної ділової літератури; розповіла про сайт бібліотеки, його структуру та можливості для користувача.  

Майбутні спеціалісти переглянули  відеоролик про життя і діяльність відомого американського економіста, уродженця міста Станиславова Артура Бернса. Особливе зацікавлення у студентів викликала добірка  книг про фінанси та сучасні цифрові технології, а саме видання Ручіра Шарма «Злет і занепад країн. Хто виграє та програє на світовій арені» та Джона Россмана «Думай, як Amazon. Як стати лідером у цифровому світі: 50 1/2 ідей».

Із рекомендаціями щодо опрацювання сучасної наукової літератури та фахових матеріалів до студентів звернувся їхній наставник. Він подякував фахівцям книгозбірні за цікаву розповідь про сучасні послуги, які надає наша бібліотека та прекрасні умови для навчання молодих фахівців і їхнього самовдосконалення.

Щиро сподіваємося, що сьогоднішні слухачі стануть нашими активними читачами.

Світлини

 

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка