Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

ЧАС БІБЛІОПЕРЕДБАЧЕННЯ



13-14 лютого 2023 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка для відвідувачів книгозбірні бібліотекарками відділу соціокультурної та проєктної діяльності були підготовлені «БІБЛІОПЕРЕДБАЧЕННЯ» та організовано фотозону з традиційними символами дня святого Валентина.

14 лютого у багатьох країнах відзначають, і Україна не є винятком. Увійшовши до української культури відносно нещодавно, цей День вже набув досить великої популярності і святкується більшістю жителів України.

До цього улюбленого всіма свята бібліотекарки підготували цитати відомих українських та зарубіжних письменників про початок всього сущого - любові. Кожен з учасників мав можливість вибрати картку і прочитати своє передбачення, отримавши при цьому позитивні емоції.

Приємно відзначити, що читачі обласної книгозбірні знають про те, що з 2012 року у цей день в багатьох країнах світу відзначають ще й Міжнародний день дарування книжок. Його започаткувала американка Еммі Бродмур. Ідею підказав її маленький син, який запитав маму, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги.

Тому цього дня наша книгозбірня отримала найцінніші для нас дарунки - книги! І якщо ви не встигли подарувати книгу бібліотеці 14 лютого, не засмучуйтесь, у нас діє постійна акція «Подаруй бібліотеці книгу», до якої ви можете долучитися в будь-який момент.

Натхнення всім! Любові, Надії, Віри й Добра!

Дякуємо всім, хто долучився до бібліотечної акції та отримав своє «передбачення», а також приєднався до нашої інсталяції - фотозони!

Світлини

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка