Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Ресурси бібліотеки на допомогу майбутнім соціальним педагогам



14 лютого 2023 року працівники відділу літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка провели інформаційне заняття для студентів-першокурсників кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника.

Для студентів цей день став першим знайомством з обласною книгозбірнею, її структурними підрозділами, продуктами та послугами. Здобувачі освіти дізналися про значення сучасної бібліотечної діяльності, позитивні зміни при обслуговуванні користувачів, враховуючи їхні інформаційні потреби та можливості бібліотеки. В наших фондах кожен користувач зможе знайти для себе друковані видання: від іншомовної художньої  класичної та сучасної до літератури з різних галузей знань, зокрема, з питань соціальної педагогіки, соціології, психології, методики викладання. Також актуальними є підручники та посібники для вивчення та удосконалення іноземних мов.

Підвищення важливості формування соціокультурної компетенції зумовлено переходом світової спільноти до інформаційного суспільства, в якому пріоритетом є не просте накопичення знань, умінь та навичок, а оволодіння навичками пошуку інформації, здатності до самоосвіти протягом навчання та професійної діяльності. Підготовка конкурентоспроможних професіоналів вимагає від вищої школи надання майбутнім фахівцям елементарних можливостей інтегруватися в різні соціуми, активно діяти, самовдосконалюватися і розвиватися.

Сподіваємось, користування обласною книгозбірнею знадобиться молодим людям у професійній діяльності, принесе їм інтелектуальне збагачення та задоволення.

Працівники відділу щиро вдячні докторці педагогічних наук, професорці кафедри Роксоляні Зозуляк-Случик за популяризацію бібліотеки як інформаційного центру та залучення нових читачів.

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка