Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Методична майстерка для вчителів-германістів



6 лютого 2023 року завідувачка відділу літератури іноземними мовами Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Ольга Войтичук провела методичну майстерку онлайн «Ефективні ресурси та можливості під час проведення дистанційного навчання» для вчителів німецької мови навчальних закладів міста та області, які проходять курси на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Ольга Войтичук представила безліч навчальних онлайн-ресурсів, які можна використовувати при дистанційній роботі, завдяки яким вчитель має нагоду  не тільки користуватися вже готовими дидактичними матеріалами, флеш-картками, інтерактивними вправами, навчальним відео, але і створювати завдання самостійно, враховуючи власні потреби в подачі інформації. Ці ресурси є джерелом нових ідей щодо побудови та використання новітніх технологій в освіті, допомагають уникнути швидкої стомлюваності учнів, підвищують мотивацію до вивчення іноземної мови та роблять навчання ефективним та яскравим.

Завідувачка відділу також акцентувала увагу на використанні ігрових моментів на уроках німецької мови з використанням інструментів платформи «Kahoot!» відповідно до цілей  і завдань уроку.  

Працівники відділу висловлюють щиру вдячність методистці німецької та французької мов ІФІППО Іванні Богоніс за співпрацю та запрошуємо освітян до відділу для ознайомлення з новими надходженнями довідкової літератури  з питань методики викладання німецької мови.  

 

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка