Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Участь ІФОУНБ ім. І. Франка у вебінарі «Анатомія сучасної презентації для бібліотек»



06 лютого 2023 року бібліотекарі відділу соціокультурної проєктної діяльності Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відвідали вебінар для бібліотек на тему «Анатомія сучасної презентації». Захід організований благодійним фондом «Жива сучасна бібліотека - БФ Бібліотечна країна» в рамках проєкту #HALLI-Hackaton for Leadership in Local Innovations. Учасниками вебінару були 250 бібліотечних працівників України.

Сучасні бібліотекарі часто у своїй професійній діяльності створюють презентації для супроводу доповідей на конференціях, форумах, круглих столах; коли презентують нові книги онлайн; під час звітності та атестації; у щоденній роботі з промоції визначних особистостей та знаменних дат. І тому такий вебінар - це можливість вдосконалити свої знання щодо створення якісного продукту для промоції своєї бібліотечної установи.

На заході ми отримали дієві поради, як стати впевненішими в процесі підготовки презентації. Головними питаннями розгляду були наступні: як будувати структуру презентації; як розташовувати об'єкти на слайді; як використовувати кольори; як працювати з текстом: місце розташування, кеглі; як текст поєднувати з ілюстраціями, анімацією, відео. Окремо спікер зупинився на виборі програм та сервісів, завдяки яким можна виготовити хорошу презентацію, використовуючи готові шаблони різної тематики.

Спікером заходу виступив Олексій Бондаренко, CEO креативного продакшену RADAR'22, креативний директор. Досвід роботи: понад 10 років. Олексій впроваджує інформаційні кампанії у соціальних мережах для відомих брендів та соціальних проєктів. Є фахівцем із залучення авдиторії через соціальні мережі, фахівцем з розробки айдентики, концепції та комунікаційних платформ брендів та соціальних проєктів.

Cвітлини

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка