Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Наближаємо Перемогу разом



Працівники Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка з початком повномасштабного вторгнення російських військ на територію України активно долучаються до волонтерської діяльності.

Бібліотека сьогодні - це не тільки інформаційний центр, де є книга, газета, журнал, комунікативний майданчик громади, де проводяться різноманітні культурно-просвітницькі заходи, а й з початком російської  збройної  агресії  проти України ще й волонтерський хаб. 

«Кожна добра справа наближає День Перемоги», - у це щиро вірять працівники обласної книгозбірні, які згуртовано долучаються до необхідної справи та роблять все можливе, щоб допомагати Збройним Силам України.

Головне завдання, яке наразі поставили перед собою бібліотечні працівники, - плетіння маскувальних сіток, виготовлення окопних свічок та подушок для військових, потреба в яких є величезною.

І втішно, що до доброї справи долучаються всі - приносять тканину, ріжуть її на смужки; хтось плете корпус сітки, інші - маскують її. 

І ми радіємо, що можемо допомагати захисникам, адже в кожну річ передаємо любов і тепло своїх сердець, віру в перемогу і велике бажання - всім повернутися додому живими.

Слава Україні!

Героям Слава!

https://www.youtube.com/watch?v=lLcM7f971qg

https://www.youtube.com/watch?v=i7ZKMRGdnc8

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка