Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Можливості навчання в США: участь ІФОУНБ ім. І. Франка в онлайн-лекції від EducationUSA



26 січня 2023 року фахівці інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка разом з відвідувачами центру та активними читачами бібліотеки взяли участь в онлайн-лекції від EducationUSA, що є мережею Державного Департаменту США, який складається з понад 435 інформаційно-консультативних центрів для іноземних студентів у понад 175 країнах.

Це була щомісячна презентація для ознайомлення з можливостями навчання у США, з процесом вступу, фінансування освіти та послуги, що надають центри EducationUSA. Адже фундаментом успіху є якісна освіта, яка веде до подальшого працевлаштування. Американські коледжі та університети - одні з найкращих у світі. Навчання в США - це перш за все, престиж та можливість отримати унікальні знання, заглибитися в американську культуру та здобути нові корисні зв'язки.

Підготовка до вступу в американські коледжі та університети триває мінімум рік, тому старші класи школи - ідеальний час, щоб розпочати. Процес вступу дуже відрізняється від українських університетів. EducationUSA пропонує низку підготовчих програм, які можуть швидко надати всю інформацію про прийом іноземних студентів до коледжів та університетів США або надавати регулярні консультації та підтримку впродовж всього вступного процесу.

Окрім підготовки, безпосереднє знайомство з американською культурою та практику англійської мови дає короткострокова програма EducationUSA Academy. Учні 8х - 10х класів можуть спробувати свої сили в програмі FLEX або High school in America та отримати можливість повчитися в американській школі протягом року.

Більше корисної інформації можна отримати на сайті організації за посиланням: https://educationusa.org.ua/

У фондах центру «Вікно в Америку» обласної книгозбірні є багато навчальної літератури для підготовки до здачі міжнародних іспитів, довідники про навчальні заклади США, умови вступу, фінансування, інформація щодо заповнення необхідних вступних документів. Тож, запрошуємо всіх зацікавлених до центру за адресою: вул. Незалежності, 46.  

Світлини

Оновлено 15-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка