Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Вітаємо наших краян – лавреатів Міжнародної премії імені Пантелеймона Куліша



Лавреатами Міжнародної літературної премії імені Пантелеймона Куліша за 2023 рік стали двоє прикарпатців. Це наші краяни – відома українська письменниця, науковиця Марія Ткачівська за історичний роман «Княгиня Острозька» та поет і пісняр Володимир Присяжнюк за поетичну збірку «Непідвладність чуттєвої повені».

Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка щиро вітає письменників із отриманням достойної відзнаки, бажає продуктивної та наполегливої праці на літературній ниві та з нетерпінням чекає нових художніх творінь. Радіємо з того, що наші читачі мають непересічну можливість не тільки читати високохудожні тексти згаданих авторів, а й спілкуватися з ними на презентаціях та творчих зустрічах, організованих головною бібліотекою області.

Принагідно зауважуємо, що Міжнародна премія імені Пантелеймона Куліша створена за сприяння Національної спілки письменників України та міжнародних громадських організацій, зокрема Клубу творчої інтелігенції «Оберіг-Чернігів» і Волинського товариства «Світязь». Премія заснована для розвитку та промоції книговидання і підтримки українських письменників, митців, науковців, журналістів та громадських діячів.

          

Оновлено 02-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка