Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Зустріч з студентами-журналістами в обласній книгозбірні



Цими днями до відділу абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка завітали студенти кафедри журналістики факультету філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, щоб ознайомитися з книгозбірнею, яка для студентів є важливою складовою навчального процесу.

Завідувачка відділу абонементу Оксана Качорак розповіла про бібліотеку в цілому, зацікавила деталями про те, яким чином причетними до книгозбірні є: М. Грушевський, В. Стефаник, Л. Бачинський, С. Русова, Б. Лепкий. Вона детальніше розказала про відділ абонементу: про універсальний фонд, який налічує понад 42 тисячі різних видань; про соціокультурні події, які організовують і проводять працівники відділу - вони можуть бути цікавими і для студентів; про науково-методичну та соціологічну роботу, рекламно-інформаційну діяльність відділу абонементу, які можуть послугувати студентам для їхнього особистісного зростання.

Допитливі студенти також отримали відповіді на запитання, які їх цікавили.

Доцентка кафедри, кандидатка наук із соціальних комунікацій Галина Пристай наголосила майбутнім журналістам про значимість співпраці з інституціями культури, однією із яких є обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка та зауважила, що в бібліотеці працюють високваліфіковані та досвідчені фахівці, а тому різні читацькі запити виконуються швидко і якісно.

На завершення зустрічі усі присутні виявили бажання стати читачами бібліотеки та запропонували цікаві ідеї щодо подальшої співпраці.

Світлини

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка