Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Обласна книгозбірня на Форумі міжнародного партнерства для бібліотек



17 листопада 2022 року фахівці Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка директорка Бабій Л. В. та заступниця директора Жирик Л. І. взяли участь в онлайн форумі міжнародного партнерства для бібліотек, організованого БФ «Бібліотечна країна» у партнерстві з ГО Українська бібліотечна асоціація за підтримки The German Marshall Fund of the United States в рамках проєкту «Lib:продовження». Модерувала захід виконавча директорка БФ «Бібліотечна країна» Люсьєна Шум.

Метою проведення форуму був обмін досвідом у сфері міжнародного партнерства в бібліотечній справі задля самопрезентації бібліотечних лідерів України та напрацювання нових партнерств з метою поширення і географічного зростання культури «сестринських бібліотек».

Учасниками форуму були працівники з різних бібліотек світу, які зацікавлені допомогти бібліотекам України налагодити зв'язок і співпрацю з їхніми закладами: Ізобель Хантер, виконавча директорка Libraries Connected, Лондон, Великобританія; Дзідра Шміта, директорка Ризької центральної бібліотеки, Латвія; Віргінія Сведєне, координаторка освіти дорослих Публічної бібліотеки Паневежиського повіту, Литва; Ольга Матасарі, координаторка проєктів Асоціації бібліотекарів Республіки Молдова, Кишинів.

Своїм досвідом міжнародного партнерства ділилися бібліотекарі з України, які мають стійкі міжнародні партнерські відносини; бібліотеки з України та закордонні представники бібліотечної галузі в пошуках сестринських бібліотек та можливостей напрацювання партнерств; українські бібліотечні фахівці, які працюють/проходять стажування при бібліотеках за кордоном під час воєнного стану в Україні.

На завершення форуму відбулося обговорення у форматі «вільного мікрофону» та обмін письмовими контактами.

Світлини

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка