Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

ВІТАЄМО НАШИХ ПАРТНЕРІВ – ПРАЦІВНИКІВ РАДІО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ!



16 листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення і зв’язку – тих, хто забезпечує поширення інформації та духовно-моральних цінностей, хто працює задля того, щоб Україна стала розвиненою інформаційною державою. З цієї нагоди колектив Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка вітає наших добрих друзів та партнерів з професійним святом і дякує Вам, творчі колективи та усі працівники наших телерадіоорганізацій, за багатолітню плідну співпрацю.

Реалії сьогодення вимагають кардинальних змін у діяльності ЗМІ, переходу до надсучасних механізмів регулювання інформаційних процесів розвитку радіо і телебачення. Головне покликання масмедіа - донести до людей подих сучасності, розкрити найхарактерніші риси конкретної дійсності, завжди бути у самому епіцентрі подій, у найгарячіших точках нашого життя. На тлі сучасних реалій професія журналіста набуває обрисів жертовності та самовіддачі, слугує рупором правди та справедливості. Ризикуючи власним життям, ви доносите до людей гірку дійсність, заспокоюєте їхню розхитану свідомість, вселяєте дух патріотизму та віри. Незважаючи на труднощі, саме завдяки Вашій діяльність і високим професійним навичкам створюється правдивий образ нашого краю, нашої держави.

Користуючись нагодою, особливу вдячність висловлюємо працівникам ОТБ «Галичина», ТРК «З-Студія», «Вежа», «Канал 402» за висвітлення соціокультурної  роботи обласної бібліотеки,  ОДТРК «Суспільне Карпати», де вже багато років поспіль виходить в етер рубрика ОУНБ ім. І. Франка «Скарбниця», в рамках якої ми маємо можливість розповідати про цікаві книжкові події та популяризувати літературну спадщину українського народу.

Отож, зі святом, дорогі друзі! Бажаємо, щоб і надалі ваш голос з телеекранів та радіоприймачів звучав твердо і гучно, об'єктивно і переконливо та, безумовно, наближав нас до Перемоги!

 

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка