Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

«Маршрут Університет-Бібліотека» : інтерактивний курс для студентів-першокурсників



10 листопада 2022 року працівники відділу літератури іноземними мовами Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотека ім. І.Франка провели інтерактивний курс «Маршрут Університет-Бібліотека» для студентів-першокурсників кафедри міжнародних відносин Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника.

Впродовж багатьох років бібліотекарі відділу проводять такі інформування саме для студентів-першокурсників, щоб ознайомити їх з репертуаром бібліотечних послуг, які стануть в нагоді для результативного навчання та допоможуть краще орієнтуватися в інформаційному просторі.

Фонди відділу літератури іноземними мовами налічують багато іншомовних видань з питань вивчення різних мов, фахові та художні джерела, які є необхідним для підготовки сучасних висококваліфікованих фахівців-міжнародників. Студенти дізналися цікаві факти про мови світу, словники, раритетні видання та мали нагоду переглянути корисні джерела.

Наприкінці заходу першокурсники взяли участь у мовних вікторинах, відгадували загадки, використовуючи онлайн сервіс для створення інтерактивних завдань «Kahoot!», висловлювали свої думки про майбутнє бібліотек, а найбільш активні отримали книжкові подарунки. Дуже важливо, щоб у першокурсників склалося приємне враження про бібліотеку і вони стали активними користувачами та учасниками освітньо-інформаційних заходів.

Бібліотечні працівники щиро вдячні за давню та плідну співпрацю завідувачці кафедри іноземних мов Марії Ткачівській, викладачам англійської мови Оксані Семак, Ярині Битківській, Світлані Кобуті, Вікторії Ницполь за популяризацію книги та цікаві і творчі завдання студентам, в вирішенні деяких з них допоможуть фонди відділу. Сподіваємося, що маршрут «Університет-Бібліотека» завжди буде актуальним.

Світлини

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка