Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

В обласній книгозбірні розпочав діяльність клуб англійської мови для внутрішньо переміщених осіб (ВПО)



27 жовтня 2022 року в інформаційному ресурсному центрі “Вікно в Америку” Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка розпочав свою діяльність новий клуб – онлайн клуб англійської мови для внутрішньо переміщених людей. Бібліотека завжди відповідає на запити громади, такий клуб є на часі, адже у сучасному світі знання англійської мови стало необхідністю. Модератором клубу є волонтерка бібліотеки Любов Чебелець, викладач англійської мови за фахом.

Перше засідання розпочалося зі знайомства один з одним, звісно ж  англійською, а також вивчили/повторили абетку і обговорили особливості вимови літер. Заняття проходило в інтерактивному форматі, з багатьма вправами, завданнями, текстами та аудіо матеріалами. Також всі учасники отримали домашнє завдання для практики мови впродовж тижня.

Перший крок зроблено, тепер попереду наполеглива праця над осягненням азів найпопулярнішої мови світу. Сьогодні англійська мова використовується у всіх сферах життя - бізнес, подорожі, наука, навчання, інтернет, музика, фільми, література - цей список можна продовжувати безкінечно. Тому знання англійської мови - це квиток, що відкриває перед нами двері у світ, повний можливостей для навчання, корисної інформації, розваг, цікавих знайомств. І бібліотека допоможе вам у цьому!

 

Оновлено 15-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка