Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Смачний патріотичний майстер-клас для дітей та молоді ВПО



23 серпня 2022 року в просторі Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка в рамках ініціативи ВільноХаб програми «Мріємо та діємо» підтримки дітей та молоді внутрішньо переміщених осіб (ВПО) відбувся майстер-клас з декорування медових патріотичних пряників. Захід був приурочений до відзначення Дня Незалежності України.

Обласна книгозбірня не вперше проводить для дітей вимушених переселенців безкоштовні майстер-класи різної тематики. Ідея з декорування пряників покликана і малечу розважити, і наших воїнів порадувати, адже кожен учасник виділив по два прянички з коробки для передачі воїнам ЗСУ.

Бібліотекарка обласної книгозбірні Марія Ілюк напекла пахучих медових пряників різної форми, а запрошені діти отримали можливість відчути себе справжніми кондитерами, спробувати малювати «смачними фарбами», а потім скуштувати красиві і смачні пряники власного виробництва.

Дітям роздали комплекти випечених пряників у формі сердечок, зірок, мапи України та «художні засоби» - цукрову глазур та їстівні прикраси. З цього моменту розпочалася суцільна творчість - малювання, прикрашання та посипання. Як результат - жодного однакового пряника, всі - авторські роботи, handmade! Найкреативніші прикрасили упаковку пряників написами, малюнками. Кожен вигадав те, що йому спадає на думку, коли він/вона думають про свою Батьківщину!

Після завершення майстер-класу дівчата і хлопці виходили зі стін бібліотеки з гарним, святковим настроєм, який вони несли додому разом із солодким привітом для батьків, родини, воїнів ЗСУ.

 

Оновлено 20-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка