Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Майстер-клас «Солодкі мрії про вільну Україну» до Дня Незалежності України



18 серпня 2022 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка в рамках ініціативи ВільноХаб програми «Мріємо та діємо» підтримки дітей та молоді внутрішньо переміщених осіб (ВПО) відбувся майстер-клас для дітей «Солодкі мрії про вільну Україну» з декорування патріотичних пряників, присвячений Дню Незалежності України. Учасниками майстер-класу були 21 дитина віком від 4 до 17 років, вихованці Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей (директор – Серденько В. В.).

Кожен учасник отримав набір патріотичних пряників, випечених напередодні бібліотекаркою Марією Ілюк. Захід був своєрідною арт-терапією, адже кожна дитина змогла відчути себе художником, фантазуючи та експерементуючи із солодкою глазур'ю, кольорами та щирими словами подяки і привітання. Частину виконаних робіт буде передано для наших мужніх і хоробрих Захисників, які тримають мирне небо України. Їх було вручено голові Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлані Онищук, яка завітала до дітей з подарунками, поспілкувалася з ними та вихователями центру..

Діти вразили своєю щирістю і щедрістю, адже багато хто віддавав по 2 пряники для Захисників, хоча ми проговорювали з дітьми, по бажанню подарувати хоча б один. Адже такі смаколики, ми сподіваємося, припадуть до душі нашим захисникам.

Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка впроваджує ініціативу ВільноХаб в рамках програми «Мріємо та діємо» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та яка виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Фото.

Оновлено 20-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка