Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Участь ІФОУНБ ім. І. Франка у вебінарі з Меган Абрахамсон



30 червня 2022 року координаторка інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Людмила Жирик взяла участь у вебінарі «Фасилітація розмовних клубів та клубу розвитку кар’єри». Спікеркою вебінару була Меган Абрахамсон, фахівчиня англійської мови як іноземної. Захід організовано Регіональним офісом англійської мови Посольства США в Україні та Американським домом в Києві/America House Kyiv.

Меган поділилася з учасниками онлайн заходу деякими з найкращих способів мотивувати учасників клубів, які потребують навчитися вільно говорити англійською і досягти своєї мети. Створюючи клуби спілкування та кар'єрного розвитку, ви створюєте автономне середовище, орієнтоване на окремого учасника, яке дозволить їм взяти свій успіх у власні руки. Ми здобули навички, необхідні для підтримки клубів, які сприятимуть розвитку найважливішого - це  навички розмовної англійської мови.

Меган родом з Детройта, штат Мічиган. Зараз вона є резидентом англійської мови в America House Kyiv, працює в Палермо, викладає ESL протягом останніх 10 років у США, Гондурасі, Китаї, Австралії та Італії. Протягом останніх п'яти років створювала та проводила програми підготовки вчителів, а також мала досвід роботи в якості спеціаліста з віртуальної англійської мови для вчителів у Північній Африці та на Філіппінах для Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США.

 

Оновлено 16-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка