Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Онлайн зустріч в рамках англомовного дискусійного клубу



07 травня 2022 року в рамках діяльності інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відбулося перше онлайн засідання з Лією МакДональд Lia McDonald, колишньою волонтеркою Корпусу Миру в Україні, яка в 2018-2019 р. р. працювала і проживала в місті Івано-Франківську. Оскільки через пандемію всім американцям довелося повернутися до США, Лія була в групі тих, хто, не добувши термін волонтерства в Україні, змушена була покинути місто, яке стало для неї рідною домівкою (зі слів самої Лії).

За час перебування на Прикарпатті Лія неодноразово проводила в бібліотечному просторі цікаві заходи, дискусійні клуби різної тематики, стала засновницею розмовного міського клубу Tuesday Toast IF. Учасники засідань клубів звернулися з проханням відновити дискусійний клуб з носіями мови, ми зв'язалися з Лією, яка зараз проживає у Західній Вірджинії (США), і вона погодилася проводити спілкування з українськими любителями англійської мови.

Перша зустріч була ознайомчою, адже серед відвідувачів були нові учасники, а також Лія хотіла довідатися, що зараз цікавить нас, які теми можна було б обрати для обговорення. Хоча на початку події і говорили про те, що не будемо говорити про війну, але не змогли оминути теми, яка тривожить і болить не тільки нас, українців, але й американський народ. Лія підсумувала зустріч і сказала, що півтора години спілкування «неамериканською англійською» їй принесли велике задоволення і принесла їй багато нового про те, що відбувається зараз в Україні через російсько-українську війну.

Зустрічі відбуватимуться двічі на місяць на платформі ZOOM, за бажанням учасників - по суботах о 18 год. Тож, хто бажає практикувати розмовну англійську з носіями мови, приєднуйтесь до нашої дружньої команди і насолоджуйтесь спілкуванням в приємному товаристві! Анонси наших подальших зустрічей шукайте на наших постах в соціальних мережах за посиланнями: Facebook  https://www.facebook.com/woacenterivanofrankivsk та в Instagram https://www.instagram.com/woa_if/

Світлини

Оновлено 15-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка