Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Профі-студія для вчителів англійської мови: онлайн-ресурси та бібліотечні фонди допомагають



04 травня 2022 року координаторка інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Л. Жирик провела онлайн захід – профі-студію для вчителів англійської мови навчальних закладів м.Івано-Франківська та області, які проходять курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників системи освіти області за дистанційною формою навчання (куратор – методист англійської мови Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Ю. В. Косенко). Темою заняття було «Використання інформаційно-комп’ютерних технологій у процесі навчання англійської мови».

Мова йшла про те, що застосування новітніх технологій на уроках англійської мови значно підвищує інтенсивність навчального процесу. При комп'ютерному навчанні засвоюється набагато більша кількість матеріалу, ніж це робилося за той самий час в умовах традиційного навчання. Крім того, матеріал при використанні комп'ютера засвоюється міцніше. Для вчителів були запропоновані посилання на онлайн ресурси різних англомовних платформ, які надають безкоштовний доступ до навчальних матеріалів, методичних посібників, онлайн ігор тощо.

Було проведено практичне заняття по роботі з такими ресурсами, як TuneIntoEnglish, LearningApps, OPEN та багатьма іншими.

Також було представлено діяльність англомовних клубів в просторі обласної книгозбірні та інформаційно-освітні ресурси з фондів центру, а саме методичні посібники, настільні ігри, наочні матеріали.

Світлини

Оновлено 16-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка