Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

ВільноХаб до Дня міста Івано-Франківська



03 травня 2022 року в рамках проєкту Вільнохаб підтримки дітей та молоді внутрішньо переміщених осіб (ВПО), який реалізується Івано-Франківською ОУНБ ім. І. Франка з квітня, відбувся інформаційний захід для учнів ліцею №3 м. Івано-Франківська, які разом з вчителькою Кузнєцовою Т. М., мамами, братами і сестрами завітали до бібліотеки для знайомства з головною книгозбірнею області, з бажанням поринути в царство книг і читання. Серед учнів були діти ВПО, які змушені були покинути свої домівки через російсько-українську війну і які сьогодні навчаються у нас і потребують соціальної адаптації в нових умовах. Саме тому тематикою заходу було обрано День міста, яке щорічно відзначається 7 травня, адже це чудова нагода розповісти дітям про наше рідне місто, його визначні місця та людей.

Бібліотечні фахівці Джоголик С., Цюпа М., Кузьмін Ю. та Петрівська І. підготували цікавий екскурс історією міста, провели з дітьми багато активностей, ігор, майстерки. Цікаво і захоплююче юні гості відреагували на підготовлену віртуальну екскурсію «Наш Івано-Франківськ: місця, які варто відвідати Тобі», яка показала дітям найцікавіші місця нашого обласного центру. На моніторі з'являлися світлини відомих місць та пам'яток міста, бібліотекарка розповідала цікавинки з їхньої історії. Серед продемонстрованих зображень були міська ратуша, Кафедральний собор Святого Воскресіння УГКЦ, музеї, приміщення нашої бібліотеки, вулиці Івано-Франківська та ін. Діти захоплено доповнювали розповіді та активно відповідали на запитання.

Наступним етапом заходу була майстерка, де діти з матерями створили велике серце з квітів у жовто-блакитних кольорах до Дня міста з побажаннями і своїми враженнями від Івано-Франківська.

Наприкінці діти перейшли до бібліотечної фотозони, де, переповнені емоціями, робили світлини, знайомилися з фондами і спілкувалися.

Світлини

Оновлено 20-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка