Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Майстер-клас в рамках проєкту ВільноХаб підтримки дітей та молоді ВПО в бібліотеках



01 травня 2022 року бібліотекарка ІІ категорії відділу соціокультурної проєктної діяльності Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Марина Цюпа організувала і провела з дітьми внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та місцевих дітей майстер-клас з виготовлення Голуба Миру.

Оскільки Прикарпаття стало гарячою точкою для внутрішньої міграції та переміщення українців, які приїжджають з регіонів тимчасової окупації, повітряних нальотів та бойових дій, то спостерігається велика кількість молоді та людей з дітьми, які потребують психосоціальної та емоційної підтримки. Новий проєкт націлений на підсилення спроможності бібліотекарів у громадах надавати послуги на освітні та психосоціальні теми для ВПО.

Майстер-клас з виготовлення Голуба Миру мав на меті познайомити дітей ВПО з місцевими дітьми для подальшого спілкування. На заході були присутні елементи психосоціального та патріотичного спрямування, коли діти змогли відволіктися від спогадів про жахіття, які їм довелося пережити, пізнати щось нове про символіку України.

Діти ознайомилися з бібліотечними фондами, цікавими виданнями та іграми. Час, проведений в бібліотечному просторі, сприяв поставленій цілі і діти з усміхненими обличчями і позитивними емоціями домовлялися про подальші зустрічі і спілкування, несучи свого Голуба Миру додому.

Світлини

Оновлено 20-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка