Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Профі-студії для вчителів англійської мови: бібліотечні ресурси на допомогу



30-31 березня 2022 року координатор інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Людмила Жирик провела дві лекції для вчителів англійської мови навчальних закладів області, які проходять курси підвищення кваліфікації в Івано-Франківському інституті післядипломної освіти педагогічних працівників (керівник курсів – Косенко Ю. В., методист англійської мови).

Впродовж багатьох років обласна книгозбірня надає інформаційну та методичну допомогу курсантам інституту, висвітлюючи бібліотечні фонди, електронні та онлайн ресурси, організовуючи табори та інтерактивні заходи для вчителів та учнів міста та області. З 2021 року був започаткований новий спільний онлайн міні-проєкт «Підвищення фахової майстерності вчителя іноземної мови середнього навчального закладу».

Оскільки останнім часом навчання активно переходить в онлайн формат, бібліотека також перейшла в онлайн та відслідковує всі онлайн ресурси на допомогу вчителям при роботі з учнями початкової, середньої та старшої школи. Цього разу темами профі-студій були наступні: «Інструментарій педагога для віддаленого (дистанційного) навчання англійської мови» та «Сучасні технології у вивченні іноземної мови».

Л. Жирик представила учасникам заходів (2 групи вчителів по 31 учаснику в кожній) онлайн платформи для навчання англійської мови як іноземної, провела майстер-клас по роботі з ними, ознайомила вчителів з методичними та наочними матеріалами бібліотечного центру, англомовними настільними іграми та провела екскурс по електронній базі даних eLibraryUSA.

Світлини

Оновлено 16-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка