Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інтерактивні читання у Всеукраїнський тиждень дитячого читання



27 березня 2022 року Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка в рамках діяльності проєкту «Мова. Культура. Німеччина», спільного з бібліотекою Goethe-Institut в Україні, з метою промоції читання та інформаційних бібліотечних фондів, прищеплення любові до книжки, виховання потреби в читанні провела інтерактивні читання книг з «розумними ручками» з медійної скрині від Goethe-Institut в Україні.

 

Наприкінці березня в усіх бібліотеках країни традиційно проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Щодня упродовж Тижня бібліотеки влаштовують безліч книжкових подій, зустрічей з авторами книжок, інтерактивні читання. Всеукраїнський тиждень дитячого читання - 2022 проходить під гаслом «Нація, яка читає - непереможна!».

Це був виїзний захід на базі Саджавської бібліотеки-філії Богородчанської централізованої бібліотечної системи, на якому читачі бібліотеки, учні ліцею знайомилися з книгами-ґаджетами німецькою мовою, вивчали німецьку абетку, слухали німецькі пісні, вивчали нові слова німецькою.

Бібліотекарка ІІ категорії обласної книгозбірні М. Цюпа провела екскурс книгами, знайомлячи з німецькомовною «розумною ручкою» - сучасним навчальний ґаджетом для дітей, що дозволяє вивчати іноземні мови. Аудіо-візуальний, ігровий підхід - ручка миттєво зчитує та озвучує будь-яку інформацію. Торкаючись текстів та картинок, книги, головоломки, ілюстрації «оживають».

Інтерактивне читання розвиває інтелект дитини, прививає любов та інтерес до читання, до книги, збагачує духовний розвиток і сприяє вихованню майбутнього свідомого громадянина своєї країни, громади, бібліотеки.

Фото.

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка