Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Нові можливості для читачів бібліотеки: відкрито безкоштовний доступ до віртуальної англомовної бібліотеки OverDrive Library



Інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка з радістю повідомляє читачам бібліотеки про чудову можливість отримання в користування англомовної літератури з ресурсів безкоштовної віртуальної бібліотеки OverDrive Library, доступ до якої надано Посольством США в Україні, а розроблено і запроваджено Американським домом в Києві.

Фахівці обласної книгозбірні Жирик Л. І. та Цюпа М. Р. 23 лютого 2022 року взяли участь у відкритій інформаційній сесії - офіційній презентації The America House Kyiv OverDrive Library - безкоштовної віртуальної бібліотеки, доступної для жителів України віком від 14 років. Бібліотека працює на основі OverDrive - безкоштовної служби, яка дозволяє запозичувати цифровий вміст, наприклад, електронні книги та аудіокниги. По суті, це - цифрова бібліотека, до якої можна отримати доступ у будь-який час і в будь-якому місці!

America House Kyiv пропонує власний каталог, кураторами якого є співробітники American Spaces в Україні, до якого також входять Дім Америки в Києві, Одесі та Львові та Window on America по всій країні. Бібліотека має широкий вибір книг англійською мовою, щоб задовольнити будь-які інтереси: художня та документальна література на такі теми як самовдосконалення, культура, історія, наука та підприємництво. Все, що потрібно для користування цифровою бібліотекою - це читацький квиток, який можна отримати, заповнивши реєстраційну форму.

На офіційній презентації фахівці Американського дому в Києві розповіли, що таке America House Kyiv OverDrive Library, як оформити читацький квиток, як формується каталог видань та як можна долучитись до цього, яку літературу можна брати у користування та на який термін.

Якщо вас зацікавила дана інформація, ви можете звернутися в інформаційний ресурсний центр «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка (вул. Незалежності, 46, тел. 03422 532440) і наші фахівці допоможуть вам пройти реєстрацію і навчать, як працювати з даним ресурсом.

Фото.

Оновлено 16-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка