Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Онлайнова дискусія в англомовному клубі психології



19 грудня 2021 року в інформаційному ресурсному центрі «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відбулася онлайн дискусія, темою якої була «Любов до себе. Як її сприймати?». Модерувала зустріч Ольга Парахіна, бібліотечна волонтерка, активна учасниця клубу читання.

На засіданні клубу активно обговорювалися питання любові до себе, яка часто розглядається як одна з найчистіших і найясніших форм егоїзму. А ще - чи ми повинні любити себе якнайбільше, щоб бути щасливими? І в чому саме полягає ця сама любов?

Завчасно учасники заходу переглянули відео, запропоновані модераторкою, і рефлексували про наступні питання.

Рефлексія 1. Любов до себе дуже важлива для щасливого і здорового життя! Отже, ви шукаєте порад, як полюбити себе і як покращити свій особистий розвиток? У світі, який з кожним днем стає все більш вимогливим, напруженим і складним, любов до себе може бути не в центрі уваги. Саме завдяки переглянутому відео ми дізналися більше про любов до себе і обговорили питання включення її у своє повсякденне життя, якщо ви ще цього не робили раніше.

Рефлексія 2. Якщо ви боретеся з любов'ю до себе, то наступне відео запропонувало ознаки того, що вам бракує любові до себе.

Цікаво, як практикувати любов до себе? Любов до себе - це більше, ніж просто змінити зачіску, придбати новий гардероб або спробувати змінити себе. Любов до себе - це отримання вдячності для себе, що випливає з фізичної, емоційної та духовної підтримки, яку ви собі надаєте. Це не фіксований стан, але він зростає завдяки діям, які з часом ведуть до зрілості. Догляд за собою включає різні аспекти - самосвідомість, самооцінку та турботу про себе. Розвинути любов до себе може бути довгою дорогою, тому у цьому відео ми отримали кілька порад щодо того, як любити себе та практикувати любов до себе і, звичайно ж, подискутували на цю тему.

Якщо вас цікавить практика розмовної англійської мови в приємному товаристві, приєднуйтесь до наших дискусійних клубів, які відбуваються по неділях о 12 год.! Анонси тем до обговорення ви знайдете на нашій сторінці у соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/woacenterivanofrankivsk

Світлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка