Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Робоча зустріч Партнерської мережі бібліотек «Мова. Культура. Німеччина»



14 грудня 2021 року відбулася Різдвяна робоча зустріч бібліотек партнерської мережі «Мова. Культура. Німеччина», організованої бібліотекою Goethe-Institut в Україні. 16 українських бібліотек-партнерів зустрілися на платформі Gather Town, щоб підвести підсумки за рік, що минає, і обговорити плани на майбутнє. Івано-Франківську ОУНБ ім. І. Франка на зустрічі представляли Л. Жирик та М. Цюпа.

З вітальним словом до учасників звернулася Саміра Захра, керівник відділу «Інформація та бібліотека» Goethe-Institut в Україні, яка подякувала за роботу партнерських бібліотек у 2021 році. Також керівниця поділилася думками щодо подальшої роботи мережі. Більш детальні підсумки нашої діяльності  підвела Анна Журавльова, координаторка проєктів інфоцентру та бібліотеки. Щодо забезпечення бібліотек інформаційними ресурсами говорила Світлана Бердникова, працівниця відділу «Інформація та бібліотека».

Кожен з учасників партнерської мережі мав можливість поспілкуватися з працівниками Goethe-Institut в Україні, рухаючись локаціями платформи Gather Town, зустрітися з колегами, обговорити певні робочі питання.

А також це був чудовий час подяки працівникам бібліотеки Goethe-Institut в Україні за різдвяний пакунок з книгами та солодощами, подяки один одному за підтримку, привітання з Різдвом Христовим та прийдешнім Новим роком!

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка