Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Профі-студія для вчителів англійської мови: онлайн ресурси для покращення педагогічної майстерності



28 жовтня 2021 року координатор інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Жирик Л. І. провела онлайн тематичну дискусію з вчителями англійської мови, які проходять дистанційне навчання на курсах підвищення рівня професійної компетентності вчителя, організованого Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти (керівник навчального курсу – Косенко Ю. В., методист англійської мови).

Жирик Л. І. ознайомила учасників тематичної дискусії з бібліотечними ресурсами: фаховою літературою для вчителів англійської мови, настільними іграми, візуальними матеріалами, навчальними фільмами, періодичними виданнями. Було надано інформацію про діяльність розмовних клубів, дискусій, зустрічей та інших заходів в рамках діяльності центру. Також до уваги курсантів були представлені онлайн ресурси та цифрові інструменти для дидактизації навчального процесу.

Практична частина заходу включала в себе майстерку по роботі з онлайн ресурсами, такими як: LearningApps - створення інтерактивних вправ для учнів, EdPuzzle - створення коротеньких відео, StoryBoardThat - створення коміксів англійською мовою.

Cвітлини

Оновлено 24-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка