Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Розвиток професійної майстерності вчителя за допомогою бібліотечних ресурсів



21 жовтня 2021 року координатор інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка взяла участь в конференції викладачів передфахової освіти, викладачів англійської мови коледжів, училищ, ліцеїв міста Івано-Франківська та області. Захід проходив в рамках підвищення професійної кваліфікації на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (науковий керівник – Глинянюк Н. В., керівник курсів Косенко Ю. В., методист англійської мови Інституту). Темою конференції було «Інтегроване навчання як спосіб розвитку творчих здібностей учнів при вивченні іноземних мов».

Навчання проходило в трьох модулях: психологія розвитку (емоційний інтелект, рефлексивне мислення); розвиток професійної майстерності; компетентнісно зорієнтована освіта.

Саме згідно другого модуля вчителям були представлені бібліотечні ресурси з питань викладання англійської мови як іноземної, а саме: методичні посібники на допомогу вчителю, англомовні настільні ігри, наочні матеріали, відео та аудіо ресурси, діяльність розмовних клубів, можливості участі в міжнародних вчительських конференціях.

Також було проведено майстерку зі створення інтерактивних вправ завдяки  LearningApps.org - онлайнового сервісу, конструктора для розробки різноманітних завдань з різних предметних галузей для використання і на заняттях, і самостійно. Сервіс LearningApps є додатком Web 2.0 для підтримки освітніх процесів у навчальних закладах різних типів.

 

 

 

Оновлено 16-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка