Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка на електронній конференції «4К і навчання 21-го століття: Критичне мислення ~ Креативність ~ Колаборація ~ Комунікація»



26-28 серпня 2021 року координаторка інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Людмила Жирик взяла активну участь в е-конференції, організованої Регіональним офісом англійської мови в Бєлграді (головний офіс – у Вашингтоні, США). Віртуальна конференція зібрала викладачів англійської мови з Центральної Європи та з усього світу для обміну практичним досвідом, ідеями викладання та орієнтованими на групи студентів дослідженнями.

Графік професійного розвитку був наповнений короткими бесідами, практичними заняттями та майстер-класами.

Особливої уваги всіх учасників конференції привернуло практичне навчання «Діяльність 4Cs з Jamboard». Jamboard - це цифрова дошка G Suite, яка пропонує багатий досвід спільного спілкування і роботи для груп та класів. Ви можете створити файл Jam, відредагувати його на своєму пристрої та поділитися ним з іншими. Учасники можуть співпрацювати, проводити мозкові штурми та виконувати групові заходи на Jam у будь-який час і з будь-якого місця знаходження.

За три дні конференції спікерами було обговорено багато питань та надана велика кількість онлайн ресурсів, які ми зможемо використовувати при проведенні заходів для читачів обласної книгозбірні.

Всі активні учасники конференції отримали сертифікати про участь.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка