Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Онлайн клуб розмовної англійської мови в рамках Пілотного проєкту з Корпусом Миру в Україні



02-05 серпня 2021 року в рамках Пілотного проєкту з Корпусом миру в Україні в Івано-Франківській ОУНБ ім. І. Франка, в інформаційному ресурсному центрі «Вікно в Америку» проходили онлайн засідання клубу розмовної англійської мови з колишнім волонтером Корпусу миру Біллом Олсеном (Аризона, США). Учасниками подій були молоді люди з різних міст України: Хмельницького, Херсону, Тернополя, Коломиї та Івано-Франківська.

Тематика дискусій була надзвичайно різноманітною: відносини між поколіннями в українському та американському суспільстві, кухня двох народів, американське та українське мистецтво, вплив сучасних технологій на сучасне життя людини та планети загалом, дезінформація та пропаганда в засобах масової інформації та багато іншого. Учасники клубу задавали запитання Біллу про життя американців, їх багатокультурність, ідентичність.

Це був дискусійний англомовний клуб, де учасники розмовляли на цікаві теми. Зустрічі цінні не лише практикою англійської з носієм мови, а й знаннями, які вони отримали під час обговорення. Головну мету проєкту було досягнуто - це вдосконалення розмовних навичок, відкриття нових можливостей: практика іноземної мови в реальних умовах, можливість спілкування з людьми, які прагнуть саморозвитку, а також нові знайомства.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка