Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Літня практика англійської мови в бібліотеці



26-29 липня 2021 року в інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка в рамках пілотного проєкту з Корпусом Миру в Україні відбулася навчальна практика з англійської мови для відвідувачів обласної книгозбірні. Два онлайн курси – з фінансової грамотності та розмовної мови проводив колишній волонтер Корпусу Миру Білл Олсен (Аризона, США).

Цього разу це були міжнародні клуби, оскільки до засідань приєдналися учасники з Німеччини та Польщі.

На курсі з фінансової грамотності учасники зрозуміли правила заощадження та накопичення грошей; розвинули навички планування та ведення особистого бюджету; вчилися раціонально використовувати гроші при здійсненні покупок, а також в розрізі підприємницької діяльності; дізналися, чим відрізняються необхідні, бажані та емоційні витрати; зрозуміли, що таке грошові «пастки» і як себе від них убезпечити. Також дізналися про психологію та мислення бідних та багатих людей. Як підсумкову тестову роботу - всі учасники склали фінансовий план реалізації своєї мрії.

В рамках розмовного клубу учасники обговорювали різні аспекти життя людей в Україні та в Америці, дискутували над поставленими Біллом запитання, а також задавали питання носію мови.

Щиро дякуємо Біллу Олсену за волонтерську працю в рамках проєкту і задоволення запитів та потреб користувачів обласної книгозбірні!

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка