Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Перемога в конкурсі від Міністерства цифрової трансформації України!



Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка стала переможцем в конкурсі для амбасадорів мережі хабів цифрової освіти, організованого Міністерством цифрової трансформації України та Американськими Радами! З 18 травня по 2 липня 2021 року працівники регіонального тренінгового центру обласної книгозбірні працювали з читачами бібліотеки в напрямку покращення їхнього рівня цифрової грамотності та здачі іспиту Цифрограм, надсилали фото звіти і за підсумками конкурсу були визнані найактивнішими і отримали призові подарунки: брендований павербанк, навушники та маску!

Впродовж карантинного періоду, який став стимулом для освоєння цифрових навичок, роботи на різних онлайн платформах, бібліотекарі обласної книгозбірні використовували всі можливості для підвищення свого фахового рівня. Міністерство цифрової трансформації України запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта». Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка влилася в  мережу хабів цифрової освіти, стала амбасадором по наданню фахової допомоги читачам бібліотеки в напрямку роботи цифрової освіти громадян нашого регіону.

Бібліотека надає віртуальні довідки тим, хто звертається за інформацією.

В бібліотеці діє регіональний тренінговий центр, в якому вже п'ять  років втілюється соціальний проєкт «Комп'ютерна грамотність для людей літнього віку». Фахівці бібліотеки пройшли онлайн тренінг на платформі «Дія. Цифрова освіта» - освітній серіал для майбутніх тренерів з цифрової освіти. Серіал має формат живих прикладів, як треба проводити та будувати заняття із цифрової грамотності для людей різного віку.

Міністерство цифрової трансформації розвиває багато проєктів. Разом із Американськими Радами Міністерство цифрової трансформації України для амбасадорів оголосили конкурс, в якому переможці за активну роботу з даним ресурсом могли отримати подарунки: брендований павербанк, навушники та маску. За умовами конкурсу впродовж визначеного часу (18 травня - 2 липня 2021 р.) була відчинена гугл форма, куди можна було додавати фото того, як в бібліотеці навчають людину чи групу людей користуватись платформою «Дія. Цифрова освіта» та консультувати при проходженні тесту на рівень цифрової грамотності Цифрограм. За результатами конкурсу Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка стала переможцем і отримала обіцяні подарунки!

 

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка