Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

ПОЕТИЧНА МОЗАЇКА ВІД СВІТЛАНИ ТКАЧУК



27 липня 2021 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулася презентація книжки місцевої поетки Світлани Ткачук, яка демонструвала на загал свою третю ліричну збірку «Мозаїка у стилі вітражів».

Особливістю цієї поетичної добірки є те, що вірші, які поміщені на її сторінках, не фокусують свою увагу на якійсь конкретно завершеній думці, а створюють особливе враження загадковості, таємничості та символічності, які читач має можливість розгадати, задіявши власну уяву та фантазію.

Модераторкою яскравого поетичного дійства була головна спеціалістка Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, поетеса, співзасновниця творчого угрупування «Об'єднані словом» Леся Геник.

Підтримати та поділитися враження від поетичного слова авторки прийшли колеги по перу та просто добрі друзі поетки, зокрема: голова Товариства письменників та журналістів ім. І. Франка, літературний критик Євген Баран, письменники та гумористи Василь Бабій та Володимир Пушкар, поети Олександр Букатюк, Іван Гаврилович, Юрій Хмелевський, голова Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України, український поет і прозаїк Василь Кузан, письменниця Оксана Пронюк та інші.

Творча зустріч супроводжувалася конструктивним та змістовним діалогом, була щедрою на теплі та щирі слова і, безумовно, на вірші, які авторка люб'язно дарувала всім присутнім.

На завершення заступниця директорки головної книгозбірні області Любов Федик побажала авторці натхнення, вдячних та вдумливих читачів і запросила до подальшої творчої співпраці.

Світлини

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка