Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Обласна книгозбірня на онлайн-конференції «Кращі практики цифрової трансформації ОГС України»



27 липня 2021року фахівці Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Л. Жирик та А. Сиван взяли участь в онлайн-конференції «Кращі практики цифрової трансформації ОГС України», яка відбувалася в межах проєкту «Акселератор цифрової трансформації: посилення впливу ОГС завдяки впровадженню технологій», що реалізується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Учасниками онлайн події були представники громадських організацій та благодійних фондів, освітніх закладів та бібліотек, представники громад і місцевої влади.

Розпочали конференцію організатори презентацією результатів проєкту. Далі свої кейси представили Одеський КВУ та Центр європейських ініціатив. Валерій Болган вів мову про Google Workspace, корпоративну пошту, внутрішній інформаційний простір та цифрову безпеку. Була надана інформація про платформу TechSoup та її можливості у забезпеченні ліцензійним програмним забезпеченням.

Наступним кроком була практична частина - робота у групах, де учасники опрацьовували відповіді на виклики цифрової трансформації ОГС: стратегію, технологічну спроможність, командну роботу, цифрову безпеку.

Антон Кушнір представив проєкт «Як?» від Лабораторії цифрової безпеки, з якого ми отримали цінні практичні поради з цифрової безпеки.

В новинах ТехСуп Україна було подано інформацію про сервіси, новий мінімальний рівень використання ОГС безкоштовних хмарних сервісів Microsoft та ліцензії.

Наприкінці онлайн конференції організатори підвели підсумки та відповіли на запитання учасників.  

Світлини

 

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка