Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бібліоліто з ресурсами бібліотеки Goethe-Institut в Україні



В рамках співпраці з бібліотекою Goethe-Institut в Україні обласна книгозбірня впроваджує міні-проєкт виїзних заходів з метою ознайомлення з німецькомовними ресурсами та популяризації читання серед молоді та їхніх батьків.

В липні 2021 року для юних читачів Саджавської бібліотеки-філії (Богородчанський р-н Івано-Франківської обл.) було представлено інтерактивні книги з «розумними» ручками, які ми отримали в тимчасове користування від нашого партнера - бібліотеки Goethe-Institut в Україні. Книги включають текстовий та мультимедійний контент, розмовляють, співають, навчають німецької абетки та нових слів. Також серед ресурсів є глобус, на якому можна не тільки знайти країну, яка вас цікавить, але й послухати всю інформацію про неї німецькою мовою.

Німецькомовна Розумна Ручка - сучасний навчальний ґаджет для дітей, що дозволяє вивчати іноземному мову. Аудіо-візуальний, ігровий підхід, адже ручка миттєво зчитує та озвучує будь-яку інформацію, слід тільки торкнутися текстів та картинок.

 Нам приємно спостерігати за дитячими емоціями при роботі з цими книгами, розвиваючи при цьому любов до читання, до книги, до бібліотеки. Адже це і є головна місія Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка - популяризація  сімейного читання та навчання.

Cвітлини

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка