Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

У літо – з книгою



Впродовж липня-серпня 2021 року у відділі абонементу Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка діятиме книжкова виставка-релакс «У літо – з книгою».

Літо - чудова пора року, адже тепле сонце і довгоочікувана відпустка приваблюють передчуттям подорожей і свіжих, яскравих вражень. Можна насолоджуватися відпочинком на морському узбережжі, міському парку, чи у незвіданих куточках нашої країни - і все це з цікавою книгою. 

Для того, щоб наші відвідувачі мали можливість відпочивати змістовно, ми і підготували літературне розмаїття - першочергово новинок, що надійшли до фонду відділу цього року, серед яких: «Портрети невідомих» Ірен Роздобудько, «Де живе свобода» Світлани Талан, «Зірка для тебе» Дари Корній, «Дивні люди» Артема Чапая, «Дюна» Френка Герберта, «Буря в склянці води» Елен Черскі, «Фундація» Айзека Азімова, «Дружина доглядача зоопарку» Діани Акерман, «Кувала зозуля», «Шовкопряд» Роберта Галбрейта та багато інших цікавих книг. А також, велику частину книжкової відпочинкової підбірки становить «Book-сток» - більше 250 книжок малого формату, подарованих читачами бібліотеки.

Тож, запрошуємо відвідати відділ абонементу обласної книгозбірні, щоб підібрати для себе друковані читацькі симпатії для релаксу на літню пору.

Фото.

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка