Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Професійне спілкування з вчителями англійської мови навчальних закладів області



14 червня 2021 року керівник інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Людмила Жирик взяла участь у фаховому модулі курсів підвищення фахової майстерності вчителів англійської мови в початковій школі навчальних закладів області. Вчителі проходять дистанційний курс навчання в Івано-Франківському інституті післядипломної педагогічної освіти (методист англійської мови – Косенко Ю. В.).

Професійне спілкування розпочала науковий керівник курсу Г. В. Гафійчук, яка розповіла про три модулі навчання: громадянська відповідальність вчителя, методика навчання англійської мови в початковій школі та індивідуальні педагогічні дослідження вчителя (практика роботи).

Людмила Жирик представила ресурсні можливості для підвищення фахової майстерності вчителів: участь у вебінарах, семінарах, навчаннях, майстер-класах від Регіонального офісу англійської мови (США), який має свої представництва в Києві, Белграді, Центральній Азії.

Для підвищення зацікавленості учнів у вивченні англійської мови вчителям були надана інформація про цифрові інструменти для дидактизації навчання. Педагогів було ознайомлено з книжковими і періодичними виданнями центру «Вікно в Америку», англомовними іграми, наочним та навчальним матеріалом для проведення відкритих занять, факультативів, позакласних заходів.

Презентовано діяльність розмовних клубів англійської мови, а також можливості проведення літніх таборів, тематичних уроків та інших заходів в межах роботи Центру.

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка