Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Нові підходи до розвитку компетентності вчителя англійської мови: бібліотечні ресурси на допомогу



28 травня 2021 року керівник інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. Франка Л. Жирик на запрошення методиста англійської мови Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Косенко Ю. В. взяла участь у заключній сесії дистанційного навчання на курсах підвищення кваліфікації вчителів англійської мови навчальних закладів міста та області.

32 вчителі англійської мови проходили тижневе навчання, де розглядали методичні питання викладання іноземної мови на різних рівнях, навчання комунікативним навичкам, орфографії та використання автентичних матеріалів. Також науковий консультант навчальної групи Малкович М. наголосила на  важливості покращення інклюзивного середовища, роботі з батьками дітей з особливими фізичними та освітніми потребами.

Жирик Л. подала інформацію щодо проєктних бібліотечних ресурсів: діяльність англомовних розмовних клубів, соціальних проєктів, методичні посібники, англомовні настільні ігри, наочні матеріали, робочі аркуші для використання при проведенні уроків англійської мови. Також були представлені онлайн ресурси для вчителів від Американського дому в Києві, Регіонального офісу англійської мови у Вашингтоні, ресурси американського університету Вчительська планета, видавництва Oxford University Press та багато інших. Також завдяки онлайн конференціям, семінарам, тренінгам, воркшопам вчителі отримують сертифікати, які можуть бути зараховані як підвищення кваліфікації.

 

Оновлено 27-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка