Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Онлайн-зустріч із представниками Міністерства цифрової трансформації



17 травня 2021 року працівники інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Людмила Жирик та Марина Цюпа взяли участь в онлайн-зустрічі із представниками Міністерства цифрової трансформації, організованої Американським домом в Києві за підтримки Американських Рад.

На зустрічі ми дізналися про цілі, цінності та роботу Міністерства, державні продукти та плани на майбутнє, відкрили для себе багато нового про діджиталізацію. Експерти Міністерства Дарія Казимир та Руслана Коренчук презентували платформу «Дія. Цифрова освіта» та розказали, як можна стати Амбасадором платформи, щоб допомагати кожному громадянину України підвищити рівень своєї цифрової грамотності. Платформа «Дія. Цифрова освіта» - це безкоштовний національний портал відеокурсів, об'єднаних навколо теми підвищення рівня цифрової грамотності населення України.

Для того, щоб заохотити більше людей до навчання та приділяти особливу увагу населенню малих міст та селищ, Міністерство має мережу хабів та спільноту амбасадорів Цифрової освіти.

Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка зареєстрована на платформі і є амбасадором, де кожен громадянин міста та області може завітати та поспілкуватися із бібліотечним фахівцем, який зможе допомогти зареєструватися та налаштувати перегляд відеокурсів.

IREX разом із Американськими Радами створили конкурс, що може стати натхненням та поштовхом для плідного першого місяця співпраці. Переможці отримають подарунки! Умови прості: впродовж 1 місяця (18 травня - 18 червня) буде відкрита гугл форма, куди учасники зможуть додавати фото того, як ми навчаємо людину користуватися платформою «Дія. Цифрова освіта».

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка