Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Онлайн-зустріч «Бібліотека. Наука. Комунікація: бібліотечно-інформаційний потенціал в умовах цифровізації» за участі ОУНБ ім. І. Франка



20 квітня 2021 р. працівники Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка взяли участь в однойменній онлайн-зустрічі, організованій кандидатом юридичних наук, доцентом кафедри публічного та приватного права Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ Андрієм Габудою.

Людмила Жирик, заступник директора обласної книгозбірні, представила студентам електронні ресурси бібліотеки, а саме: сайт бібліотеки з розділами Медіатека, де розміщені електронні книги; електронний каталог; бібліотечні бази даних; розділ «Видання», де представлена видавнича продукція структурних підрозділів обласної книгозбірні.

Окремо мова йшла про міжнародну співпрацю бібліотеки та проєкти, які діють за підтримки міжнародних інституцій та в рамках співпраці з місцевими громадськими організаціями. Це - інформаційний ресурсний центр «Вікно в Америку», спільний з Goethe-Institut в Україні проєкт «Мова. Культура. Німеччина», розмовні клуби для вдосконалення іноземних мов, співпраця з Воєводською публічною бібліотекою ім. Е. Смолки у польському місті Ополе.

Людмила Жирик зазначила, що з минулого року Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка стала амбасадором цифрової освіти і увійшла в мережу хабів на платформі «Дія. Цифрова освіта», де користувачі можуть отримати фахову консультацію з питань роботи з комп'ютером, здійснення пошуку в мережі Інтернет, спілкування в соціальних мережах, безпеки в інтернеті.

Також було подано інформацію про електронну бібліотеку «Культура України», де розміщені видання з фондів бібліотеки, опрацьовані і оцифровані працівниками нашої установи.

Наталія Джус, завідувачка відділу загального читального залу, на комплексному занятті з організації наукової роботи представила його учасникам нові книжкові та періодичні видання юридичної тематики з фондів загального читального залу та запросила студентів використовувати їх для написання курсових, дипломних та магістерських робіт, статей і доповідей.

Участь працівниць книгозбірні в онлайн-зустрічі полегшить роботу студентів над джерелами наукового фонду ОУНБ ім. І. Франка з тематики права та зробить перебування в її стінах для них максимально зручним та комфортним.

Світлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка