Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Віртуальний англомовний клуб психології



18 квітня 2021 року в інформаційному ресурсному центрі «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відбулося засідання англомовного клубу психології. Модератор клубу, волонтер бібліотеки Олександр Савчин, фаховий психолог, запропонував проєкт-рефлексії на тему, що таке щастя.

З роздумів учасників заходу та їхньої дискусії, ми зрозуміли, що щастя у кожної окремої людини своє. Хтось сприймає щастя як любов, хтось - як стан радості, задоволення від життя; для когось - це фізичне та моральне задоволення; досягнення гармонії, самореалізація, сім'я, кар'єра. Якщо це любов, то людина буде знаходитися в постійному її пошуку, якщо кар'єра - наполегливо працювати кожного дня, щоб досягати вищих вершин. Якщо це успіх, то людина буде намагатися бути успішною у всьому. Проте не все так просто. Отримавши бажане, ми починаємо боятися втратити його, адже, на думку учасників клубу, без цього щастя буде неповним.

І беззаперечно, що для щастя потрібен мир, свобода, мудрі, добрі люди навкруг. Щастя не купується за гроші, його можна заслужити, збудувати. Людині потрібно прийняти себе, мати контроль над середовищем, яке його оточує, позитивні відносини, ціль в житті та особистісний ріст.

Наступний фактор щастя, який обговорювали члени клубу - те, яким ми робимо своє життя: до яких цілей прагнемо, з якими людьми спілкуємось, які заняття собі обираємо та який спосіб життя ведемо. Щастя залежить від нас самих набагато більше, ніж можна уявити.

Приєднуйтесь до наших обговорень по неділях о 12 год! Вся інформація - на нашій сторінці у соціальній мережі у Facebook: https://www.facebook.com/woacenterivanofrankivsk

Світлини

Оновлено 23-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка