Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Віртуальний англомовний клуб психології



28 березня 2021 року в інформаційному ресурсному центрі «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відбулося віртуальне засідання клубу психології на тему «Що таке добро і що таке зло?».

Учасники обговорення подивилися два документальні фільми англійською мовою і тоді разом з модератором засідання Михайлом Сенютовичем обговорювали наступні питання: здоров'я як добро; насолода від почуттів як добро; багатство та честь як добро; влада та слава як добро; знання наук як добро; піднесена форма дружби як добро.

Рефлексували щодо того, що добро - це категорія етики, якою позитивно оцінюють певну поведінку людини, явища чи події. Добро - це благо, моральне, правильне, стверджувальне, позитивний початок, корисне, пожиточне. Воно протистоїть злу, поганому, руйнівному, негативному початку. Людській волі є властивим бажання добра, краси або правдивого щастя. Кожна людина гостро відчуває природне бажання добра, яке б зробило її правдиво щасливою. І ще одна, найважливіша думка, яка прозвучала в цей недільний день - добро починається з кожного з нас!

Зло - це  категорія етики, протилежна добру. Все, що викликає в нас незадоволення, огиду, або взагалі оцінюється нами негативно і протиставляється благу. Зло -  це відсутність добра.

Запрошуємо всіх, хто прагне вдосконалення розмовних навичок англійської мови в хорошому товаристві, -  приєднуйтесь до наших дискусій по неділях о 12 год.! Анонси наших подій - за наступним посиланням: https://www.facebook.com/woacenterivanofrankivsk

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка