Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Шкільним бібліотекарям – про краєзнавчу діяльність книгозбірні як складову національного виховання



26 лютого 2021 р. Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка взяла участь в курсах підвищення кваліфікації бібліотекарів закладів освіти Івано-Франківщини, організатором яких виступає обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка є багатолітнім учасником курсової підготовки ОІППО з підвищення кваліфікації бібліотечних працівників, яка зазвичай складається з декількох тематичних модулів.

Так, завідувачка відділу краєзнавчої літератури Оксана Шаран долучилася до онлайн-модуля «Національно-патріотичне виховання засобами книги». Вона розповіла учасникам курсів про інформаційно-краєзнавчу діяльність бібліотеки як складову національного виховання молодого покоління.

Учасниками модуля були також кандидат історичних наук, доцент кафедри теорії та методики навчання ОІППО Ігор Дрогобицький з темою «Національний вимір ціннісної сфери вітчизняної освіти», а також доктор філологічних наук, професор кафедри української літератури Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника Ольга Слоньовська, яка розкрила слухачам курсів вплив української літератури на формування національних цінностей учнівської молоді.

Сподіваємось, що шкільні бібліотекарі Прикарпаття під час проведення онлайн-курсів отримали фахові знання, що допоможуть їм якісно та продуктивно працювати з учнями, виховуючи у останніх моральні чесноти, любов до книги та рідного краю.

 

 

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка