Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Фахівці книгозбірні пройшли онлайн курс “Є ідея? Втілюй! Проєктний дизайн для соціальних ініціатив”



8, 10, 13 лютого фахівці Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Жирик Л., Джоголик С. та Цюпа М. пройшли онлайн курс "Є ідея? Втілюй! Проєктний дизайн для соціальних ініціатив" на дистанційній платформі громадянської освіти ВУМ. Навчання запропоноване після проходження триденного онлайн-тренінгу «Як змінотворити у громаді», що проводила ГО Агенція сталого розвитку «Хмарочос» за підтримки Британської Ради в Україні в рамках програми «Активні громадяни».

Головна мета курсу - самоосвіта та саморозвиток кожного громадянина, незалежно від його статусу чи соціального становища, того, хто хоче реальних змін у персональному житті, у житті своєї громади, у житті держави Україна.

Під час навчання фахівці книгозбірні вчилися правильно створювати дизайн проєктів соціальної дії від точного визначення мети та проблематики до моніторингу та оцінки проєкту. Курс було розділено на чотири блоки, а ті в свою чергу на декілька частин, кожна з яких надавала як теоретичні знання щодо правильності написання проєктних заявок, так і багато прикладів успішних реалізованих проєктів. Після опанування кожного блоку фахівці проходили тестування на рівень опанування матеріалу.

Результатом успішного проходження курсу стали практичні навички, дві написані проєктні заявки і сертифікати від Британської Ради в Україні.

Курс був інформаційно насичений, цікавий, практичний і цінний. Тож, щира подяка ГО Агенція сталого розвитку «Хмарочос» за підтримки Британської Ради в Україні в рамках програми «Активні громадяни», за рекомендації, можливість вчитися та розвиватися!

А всім, хто цікавиться тематикою проєктного дизайну, пропонуємо пройти онлайн курс "Є ідея? Втілюй! Проєктний дизайн для соціальних ініціатив", адже чудовий ресурс, який треба обов'язково пройти! Він систематизує знання і дає корисні поради!

Скористайтеся посиланням на онлайн курс і отримайте корисну інформацію: https://vumonline.ua/course/do-you-have-an-idea-embody/

 

Світлини

 

 

 

 

 

 

 

 

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка