Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

ЩЕДРІ ДАРУНКИ ДЛЯ БІБЛІОТЕКИ



З нагоди Міжнародного дня дарування книг фонди обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка поповнилися новими виданнями. Зокрема, мова йде про інформаційний бюлетень «Первоцвіт», який подарувала нашій книгозбірні директорка навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття Світлана Панько.

Такого роду видання характеризуються інформаційною місткістю, наповненістю та різноманітністю жанрових варіацій, оскільки у них наявні як розгорнуті плани прийдешніх заходів, так і сценарні фрагменти. Згадані матеріали мають тематичний формат, оскільки кожен з них приурочений до тієї чи іншої визначної дати, зокрема: уривок народного віче з нагоди 205-ї річниці від дня народження Т. Г. Шевченка «Шевченкове святеє слово», сценарій присвячений Дню захисту людей похилого віку «Літо в очах літніх людей», фрагмент сценарію літературно-музичної композиції «Борись - допоки маєш сили жити» та інші.

До кожного пропонованого тематичного блоку подається рекомендований список літератури, який можна використати для самостійних пошуків з конкретної теми.

Згадані інформаційні бюлетні знаходяться у вільному доступі для наших читачів, тому ласкаво просимо до нашої бібліотеки для ретельнішого ознайомлення з ними.

 

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка