Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Участь у вебінарі «Створення привабливого інтерактивного простору бібліотеки за допомогою сучасних інформаційних технологій»



11 лютого 2021 року ВГО Українська бібліотечна асоціація провела вебінар «Створення привабливого інтерактивного простору бібліотеки за допомогою сучасних інформаційних технологій», який відбувся онлайн на платформі Zoom. Фахівці Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка разом з директором книгозбірні Бабій Л. В. приєдналися до онлайн заходу, щоб довідатися про новітні сенсорні системи, які вже на сьогоднішній день почали використовуватися закладами культури України.

Спікером на вебінарі був Муравський Богдан Болеславович, керівник напрямку продажів в державному секторі компанії ТОВ «Сенсорні Системи України» ‒ офіційного партнера Асоціації.

Сучасна бібліотека ‒ реформатор по життю, яку не лякають сучасні технологічні тренди, а навпаки - здійснюється постійний пошук ідей для її розвитку. Спікер на яскравих прикладах показав впровадження інтерактивного обладнання в бібліотечних установах та продемонстрував можливості роботи повноцінного бібліотечного консультанта, який працює 24/7.

Це - сенсорні інформаційні кіоски (інфокіоск), багатофункціональний комплекс на базі ПК з сенсорним монітором зі спеціальним програмним забезпеченням; інтерактивні сенсорні столи, які вже використовуються в деяких дитячих бібліотеках; сенсорні екрани та монітори; комунікаційні системи для людей з інвалідністю; антивірусні рішення для публічних установ.

Cвітлини

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка