Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

14 лютого – Міжнародний день дарування книг



В один день з найромантичнішим святом сьогодення – Днем усіх закоханих – ми відзначаємо і Міжнародний день дарування книжок. У відділі абонементу ІФОУНБ ім. І.Франка напередодні 14 лютого 2021 року відкривається виставка цінних читацьких презентів „Закоханим у книгу – дарунки від читачів”, на якій ми представляємо близько сотні видань різноманітного спрямування.

Міжнародний день дарування книжок започаткований 2012 року з добровільної ініціативи засновниці відомого сайту дитячої книги, американки Еммі Бродмур. Ця ініціатива, спрямована на підвищення зацікавленості та доступу до бібліотек і книг, надихає людей по всьому світу подарувати 14 лютого книжку: бібліотеці, близьким людям, рідним або друзям.

Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка також отримує численні книжкові дарунки в рамках постійно діючої акції „Подаруй бібліотеці книгу" і періодично презентує їх своїм користувачам.

Цього разу на виставці ви знайдете чимало цікавих видань - від художнього роману до глибокого психологічного дослідження. Серед наших дорогих дарувальників: Юрій Ципочка, Наталія Зіняк, Галина Гурак, Ярослав Андрусяк, Вікторія Анохіна, Наталія Волошкевич, Анастасія Пілка, Наталія Худяк, Іван Монолатій, Людмила Самойленко, Анастасія Бойко, Наталія Шиманська, Дмитро Кудін, Юлія Гнатишак та багато-багато інших, кому ми завжди щиро вдячні за те, що вони поповнюють нашу книжкову скарбницю новими цікавими надбаннями.

Запрошуємо всіх приєднуватися до однієї з кращих традицій, яка прищеплює любов до читання - традиції дарування книжки. Адже вона, книжка, як найкращий порадник у різних життєвих ситуаціях, дає нам відповіді на запитання, вчить жити, любити, працювати і бути щасливими.

Тож долучайтесь! Добрі справи робити завжди приємно!

 

 

 

 

 

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка