Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

«Самотні книги бажають познайомитися»



З 3 лютого 2021 року у відділі абонементу Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка діє виставка україномовних літературно-художніх видань, які впродовж тривалого часу не були запитуваними читачами; книг, про які забули. Діагностика фонду новочасної книги, яка проводилася у відділі абонементу впродовж 2019-2020 рр., допомогла виявити їх і запропонувати сучасному читачеві нову зустріч з ними.

Книги - як люди. У кожної своя доля, своя харизма, своя енергетика. Вони також мають свої домівки, своїх друзів; їх «запрошують в гості», з ними спілкуються. Зазвичай, вони є щирі, вірні та віддані, і тому проведення часу з ними приносить задоволення.

Дуже часто, після спілкування з книгами, читачі діляться між собою враженнями, обговорюють прочитане. І розмови та відгуки бувають різні: одними книгами захоплюються, хвалять, цитуючи мудрі вислови, порівнюють з іншими, відомими і неперевершеними; а інші критикують і зарікаються більше з ними зустрічатися.

Безперечно, для того, щоб твір полюбили, захотіли прочитати, багато залежить від самих книг, а точніше, авторів - кожне видання має бути «особистістю», мати душу, бути цікавим з першої сторінки, першого речення. Та, інколи так буває, що і автор знаний, і книжка цікава, але, на жаль, як і в соціумі: для того, щоб на тебе звернули увагу - потрібна яскрава обкладинка. І тому - одні фоліанти завжди на видноті, їх пропонують книголюбам, читають і перечитують, а інші - губляться десь в закутках магазинів, на віддалених полицях бібліотек, одинокі та самотні.

Тож, відділ абонементу запрошує на зустріч із незаслужено забутими книгами. Виставка «Самотні книги бажають познайомитися» - це інтригуюча пропозиція для користувачів та чудова можливість для книжок.

Читачу, просто прийди і познайомся. А може це саме твоя книга?! КНИГА, яка змінить твоє життя!

 

 

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка