Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Участь бібліотеки в серії вебінарів від RELO



11-14 січня 2021 року Регіональним бюро англійської мови (Посольство США в Бєлграді (Сербія) було проведено серію вебінарів з викладання англійської мови як іноземної. Івано-Франківську ОУНБ ім. І. Франка на вебінарах представляла Жирик Л., керівник інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку», яка презентувала обласну книгозбірню як культурно-освітній центр України та регіону зокрема. Адже в рамках діяльності центру діє проєкт Профі-студії для вчителів англійської мови навчальних закладів міста та області (спільно з Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти).

Головним лектором на вебінарах був фахівець з англійської мови Тадеус МакКлірі, викладач Державного університету Форт Хейс (штат Канзас, США), який в 2015-2017 рр. був волонтером Корпусу Миру США в Україні. Модерувала курс навчання команда RELO у Бєлграді - Кевін Маккогі та Івана Банкович.

Понад 100 учасників з різних країн світу, різних континентів були активними учасниками інтерактивних вправ від викладача, вели дискусії та обговорення в окремих онлайн кімнатах, переймали досвід та працювали з англомовними освітніми ресурсами.

Впродовж чотирьох днів викладач ділився ресурсами та ідеями для вчителів англійської мови на тему викладання письма та методики навчання студентів (учнів) на уроках англійської мови, допомоги їм у виконанні письмових завдань в Інтернеті та в режимі офлайн. Ця серія вебінарів надала викладачам більшу впевненість в інтеграції письмових інструкцій в онлайн-середовищі та змішаному навчальному середовищі.

Результатом участі є отриманий сертифікат та онлайн ресурси, які тепер ми будемо використовувати при організації засідань Профі-студії.

Довідка. Регіональне бюро англійської мови є частиною Відділу з питань громадськості Посольства США в Києві. Основними цілями офісу є надання допомоги та підтримки професіоналам англійської мови в Україні, Вірменії, Азербайджані, Грузії та Молдові, а також зміцнення взаєморозуміння між цими країнами та Сполученими Штатами Америки. Ресурси, які може забезпечити цей офіс, включають матеріали для вивчення мови, підготовки вчителів та підвищення кваліфікації; семінари та вебінари з метою покращення та вдосконалення викладання англійської мови; короткострокові американські спікери та консультанти надають допомогу у розробці навчальних планів, підручників та тестів.

Cвітлини

Оновлено 23-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка