Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Робоча зустріч в рамках проєкту «Мова. Культура. Німеччина»



17 грудня 2020 року відбулася робоча зустріч в рамках проєкту «Мова. Культура. Німеччина», спільного Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка та бібліотеки Goethe-Institut в Україні. В події взяли участь фахівці бібліотеки Людмила Жирик та Марина Цюпа.

Це була підсумкова робоча зустріч, на якій учасники партнерської мережі представили свої досягнення за 2020 рік, розповіли про проведені заходи, як офлайн, так і онлайн. Також фахівці обласної книгозбірні в серпні-листопаді пройшли курс німецької мови, отримали сертифікати про успішне завершення навчання. Освоїли програми по створенню відео-роликів.

Учасниками робочої зустрічі були не тільки бібліотекарі проєкту, але й керівництво Goethe-Institut в Україні, а саме - новий директор інституту Фабіан Мюльталер, керівник відділу «Інформація та бібліотека» Беттіна Венцель, координаторка проєктів з літератури та перекладу Анна Журавльова та працівниця відділу «Інформація та бібліотека» Світлана Бердникова.

Говорили також про наші очікування на 2021 рік: які заходи плануємо проводити; яку німецькомовну літературу замовляти, щоб повноцінно забезпечити потреби наших користувачів; домовилися проводити онлайн робочі зустрічі щомісяця; обговорили тематику можливих конкурсів, які щорічно організовує бібліотека Goethe-Institut в Україні (як для учасників проєкту - бібліотекарів, так і для відвідувачів бібліотеки).

Наприкінці зустрічі керівництво Goethe-Institut в Україні привітало всіх з прийдешнім Різдвом та Новим роком і побажали здоров'я, успіхів та креативних ідей у впровадженні проєкту в бібліотеках.

Світлини

Оновлено 08-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка