Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Сесія «Без перешкод: як вести інклюзивний бізнес?»



01 грудня 2020 року в Американському домі в Києві в рамках Тижня інклюзивності відбулась сесія з Петром Дарморісом з Української соціальної академії. Працівники інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Л. Жирик та М. Цюпа взяли участь в події, де довідались, що таке соціальне підприємництво та його сильні сторони в порівнянні з традиційними уявленнями про бізнес; які є успішні та не зовсім кейси соціальних підприємств в Україні та світі; як можна стартувати з власним соціальним стартапом в теперішніх умовах.

Спікером на заході був Петро Дарморіс - академічний директор Української соціальної академії, міжнародного навчально-консультаційного центру соціального підприємництва; викладач програм організаційного розвитку.

Тема сесії стосувалася тих людей, хто хоче бути соціально відповідальним і долучитися до вирішення чи пом'ягшення певної суспільної проблеми. Ми включали креативне мислення і уявляли, як одного дня із креативних ідей створили модну ручку, яка б допомагала людям з вадами мови озвучувати все написане, і як результат - вийшов справжній продукт! Сьогодні - це не якісь вигадки зі світу фентезі, а реальні речі, що втілюються в життя соціальними підприємцями - людьми, які через ведення бізнесу роблять наш світ більш доступним для кожного!

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка